Nieuwe recepten

Nutella™ poptaartjes

Nutella™ poptaartjes


Een chocolade-y Halloween-y dessert wordt niet eenvoudiger (of lekkerder) dan dit!MEER+MINDER-

Maken met

Pillsbury Pie Crust

1

pak (14,1 oz) Pillsbury™ gekoelde taartbodem (twee rondjes van 9 inch)

1

kopje Nutella® hazelnootpasta

Poedersuiker en water (voor glazuur) en akelig, indien gewenst

Afbeeldingen verbergen

 • 1

  Verzamel uw ingrediënten en verwarm de oven voor op 425 ° F.

 • 2

  Rol de taartbodems uit en snijd er twee lange rechthoeken uit. Snijd in gelijke, kleinere, taartvormige rechthoeken. (Je zou 16 stuks moeten hebben.)

 • 3

  Laat twee eetlepels Nutella™ in het midden van 8 deegrechthoeken vallen. Leg er nog een rechthoek op en druk de randen aan met een vork. Draai en herhaal het krimpen aan de andere kant. Bak ongeveer 7-8 minuten.

 • 4

  Meng voor een frosted poptaartje de poedersuiker met een beetje water en verdeel het terwijl ze nog warm zijn over de poptaartjes. Breng hagelslag direct na het glazuur aan (anders plakken ze niet vast!).

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Ik dacht oorspronkelijk dat deze Nutella Pop Tarts een geweldig dessert voor een kinderfeestje zouden zijn. Nou, dat zijn ze inderdaad. Het publiek voor deze chocolade-achtige stukjes lekkers was echter veel verder dan ik had bedoeld! De eerste reis van de Nutella Pop Tarts als snel dessert op het etentje van een vriend was een hit. ook al was de proefpartij lichtjes verbrand, ze verdwenen van het bord lickety split!Sinds mijn eerste, iets te knapperige poging, heb ik verschillende batches Nutella Pop Tarts opgeklopt, zowel voor kinderen als als een leuke, enigszins retro volwassene dessert voor een etentje (met een beetje bourbon of andere likeur toegevoegd aan het glazuur voor een meer verfijnde aanpak! Mijn advies is echter om de hagelslag te bewaren. ze zijn niet verfijnd, maar ze zijn leuk voor kinderen van alle leeftijden). Het beste deel van dit dessert zijn de twee hoofdingrediënten, Nutella-chocolade en hazelnootpasta en Pillsbury-taartkorst - evenals het ontbreken van enige tijdsbesteding! Een snelle montage en een karige 7 of 8 minuten in de oven, en je hebt de perfectie van het dessert! Vorst en voeg desgewenst hagelslag toe aan je poptaartjes. Ongelooflijk voor mij, de suikerjunkie, maar er zijn mensen die hun poptaartjes au naturel prefereren!Geniet en XO,Michelle

Bekijk de video: Утро с Nutella