Nieuwe recepten

Pina Colada Apenbrood

Pina Colada Apenbrood


Ananas en kokos en boter en koekjes en OMNOMNOM.MEER+MINDER-

Bijgewerkt 11 november 2014

Maken met

Pillsbury Grands! Koekjes

1/4

kopje plus 3 eetlepels kokosmelk, verdeeld

2

blikjes (16,3 oz elk) Pillsbury™ Grands!™ gekoelde koekjes

1 1/4

kopjes kristalsuiker

1

blik (20 oz) geplette ananas uit blik, goed uitgelekt

1/4

kopje gehakte gedroogde ananas

Afbeeldingen verbergen

 • 1

  Verwarm de oven tot 350 ° F. Vet een bundtpan met 12 kopjes in met kookspray.

 • 2

  In een kleine steelpan op middelhoog vuur, smelt boter en 1/4 kop kokosmelk tot een gladde massa. Haal van het vuur.

 • 3

  Verdeel beide blikken deeg in koekjes. Snijd elk koekje in vieren.

 • 4

  Dompel elk stuk biscuit voorzichtig in het botermengsel, rol het dan door de suiker en plaats het in de voorbereide tulband. Bedek de hele bodem van de pan met een laag van ongeveer 20 stukjes biscuit en strooi de helft van de geplette ananas erover. Bedek de ananas met nog een laag gedimde en opgerolde koekjes en strooi de rest van de ananas erover. Top ananas met resterende ondergedompelde en gerolde koekjes.

 • 5

  Bak tot de bovenkant diep goudbruin is en een tandenstoker die in het midden is gestoken, komt er meestal schoon uit, ongeveer 35 minuten. Overbrengen naar een koelrek; 10 minuten afkoelen in de pan. Keer het apenbrood voorzichtig om op een bord.

 • 6

  Klop in een kleine kom de poedersuiker en de resterende 3 eetlepels kokosmelk tot een gladde massa, als een glazuur.

 • 7

  Sprenkel het glazuur over het warme apenbrood. Top met gehakte gedroogde ananas; warm serveren.

Geen voedingswaarde-informatie beschikbaar voor dit recept

Meer over dit recept

 • Wat je hier ziet is niet alleen apenbrood. Het is niet eens zomaar een toetje.

  Wat je ziet is een van de meest prikkelend heerlijke, de meest verbazingwekkend decadente, de meest ongelooflijk moeilijk-te-houden-van-het-eten-van-het-hele-ding-in-een-zittende creaties die ik ooit heb gemaakt in mijn keuken. Dames en heren, dit is Piña Colada Monkey Bread en het zal uw leven veranderen.

  Misschien heb ik dit ding te veel verwachtingen gegeven om waar te maken, maar - wel, nee, nee dat heb ik niet. Het is echt zo goed. Daar mag je natuurlijk de Pillsbury koekjes, de boter, de suiker en de kokosmelk voor bedanken. En de zoete ananas erin gestopt. En het kokosglazuur. Kortom, alle dingen dragen bij aan wat mijn complete ondergang kan zijn voor zover het bikiniseizoen gaat. DE MOEITE WAARD.

  Rond eerst de oude ingrediënten af. We hebben Pillsbury Grands! Koekjes (iemand anders doodsbang als die dingen openspringen? Nee? Alleen ik?), Boter, suiker, ananas uit blik, kokosmelk en gedroogde ananas - alle fixins voor een verdomd goed dessert met piña colada-smaak.

  Smelt de boter en de kokosmelk samen en snijd de koekjes in vieren. Doop elk stuk biscuit in het botermengsel, rol het vervolgens in de suiker en leg het op de bodem van een ingevette tulbandvorm. Herhaal dit totdat je de bodem van de bundtpan hebt bedekt.

  Strooi de helft van de uitgelekte ananas uit blik (zorg dat je deze goed uitlekt, anders wordt het brood klef en dat vindt niemand leuk) over de eerste laag koekjes. Bedek de ananas met nog een laag gedimde en opgerolde koekjes en strooi de resterende ananas erover.

  Maak het geheel af met de laatste laag gedimde en opgerolde koekjes.

  Bak het brood tot het diep goudbruin is aan de bovenkant en een spies die in het midden wordt gestoken, komt er meestal schoon uit, ongeveer 35 minuten. Breng over naar een koelrek om 10 minuten af ​​te koelen.

  Wanneer het brood is afgekoeld, keer het voorzichtig om op een serveerschaal.

  Terwijl het brood nog warm is, sprenkel je de kokosmelkglazuur eroverheen. Bestrooi het ten slotte met gedroogde ananas.

  GLORIEUZE DAG.

  Dit is het moment waarop ook jij je realiseert dat dit het begin kan zijn van een mooie vriendschap - tussen jou en Monkey Bread. Jouw zwembroek? Niet zo veel.

  Stephanie (ook bekend als Girl Versus Dough) kan dit niet genoeg benadrukken: maak het dang monkey bread. Dankjewel. Bekijk Stephanie's Tablespoon-ledenprofiel en kom regelmatig terug voor haar eigen persoonlijke recepten op Tablespoon!


 • 1/2 kop (1-stick) boter
 • 1/4 kop plus 3 eetlepels kokosmelk, verdeeld
 • 2 (16,3-ounce) blikjes Pillsbury Grands gekoelde koekjes
 • 1 1/4 kopjes kristalsuiker
 • 1 (20-ounce) blik geplette ananas uit blik, goed uitgelekt
 • 1 kopje poedersuiker
 • 1/4 kop gedroogde ananas, gehakt

Porties 12
Voorbereidingstijd 15 minuten
Kooktijd 45 minuten


Tropisch Pina Colada Apenbrood

3-4 paragrafen die precies bespreken hoe je het maakt - hellip zonder echt ingrediënten te geven of stap voor stap meer zoals "het combineren van de pittige kaas met de romige ranch zorgt voor een heerlijke snack waar zelfs gevoelige smaakpapillen van zullen genieten.

Mijn jongens eten een ton, maar als je er zoveel hebt, kan het moeilijk zijn om het iedereen altijd naar de zin te maken. Deze bacon- en ranchmaaltijd maakt iedereen blij, zelfs mama omdat het in de crockpot is gemaakt. Laten we eerlijk zijn, papa is ook blij met het gebrek aan stroomverbruik.&rdquo


Pina Colada

Vandaag vierden we de verjaardag van mijn schoonzus en ze had een speciaal, superzacht verzoek. Dus ga langs het cupcake-decoratiestation, rond de karaoke van de boyband en langs de eenhoorn naar de dranktafel voor een Piña Colada.

Ik heb een super zwak in mijn hart voor dit drankje. Ik bestelde deze vroeger op de Bahama's voordat ik het had moeten doen, buiten medeweten van mijn ouders. Ik zing het lied ook graag. Als ik daarover nadenk, weet ik dat ik het gisteren had over hoe je de tijd moet nemen om dingen en mensen te zien, maar dat is niet het geval met Escape (The Piña Colada Song). Dit zijn geen geweldige mensen, de positieve kant is dat ze elkaar opnieuw vinden en zich opnieuw verbinden aan hun relatie, ogenschijnlijk opgeladen door hun penseel met ongeoorloofde ontrouw, waardoor iemand anders wordt behoed voor een relatie met hen. Ik vind het leuk als de juiste mensen elkaar vinden. Ik oordeel niet, maar ze hadden duidelijk niet besproken of in ieder geval geen basisregels vastgesteld voor hun polyamoreuze 'ontsnapping'. Maar het is leuk om de ramen naar beneden te rollen, het zonnedak te openen en mee te zingen, vooral als je op die "duinen op de kaap"-lijn terechtkomt. De drank is wel goed. Ik bedoel, het is goed waar het voor is. Dagdrinken, hete zon, oceaan die dichtbij neerstort, zoet, bevroren, wordt niet veel erger als het smelt, en je kunt er een emmer van drinken en toch surfen, of teruglopen naar de kamer, het kan het perfecte stranddrankje zijn.

Oké, dus je wilt deze mix, dus mix het gewoon in de blenderbeker. Ik gooi de cijfers voor één weg, maar je kunt dit gemakkelijk verdubbelen in een standaard blender en dat zou ook moeten. Het is niet zo dat iemand de extra afslaat of je kunt gewoon een groter glas pakken, een rietje in de blender gooien, het is een piña colada, het zal niemand schelen.

Pak 1,5 ons rum, bijna alles is voldoende, je gaat het toch niet proeven. Vandaag heb ik Malibu gebruikt. Ja, kokosrum, het is Brandy's verjaardag en dat is wat ze wilde. 1,5 ons room van kokosnoot, geen room van tarwe, groot verschil in de uitkomst als je die doorkruist. 1,5 ons ananassap, ingeblikt is prima. Nu, het belangrijkste, gooi er ongeveer een kopje echte ananas in, ik heb drie plakjes gebruikt. Het hebben van echte ananas maakt het verschil. Gegooid in 2 kopjes ijs, doe de bovenkant erop en pulseer een paar keer om dingen goed te laten werken. Ik weet niet waarom ik dit doe, altijd gedaan. Zodra je het gevoel hebt dat de mix goed werkt, schop je hem omhoog om te frapperen en laat je de blender zijn werk doen. 20-30 seconden, ik weet het niet, dit is een gevoel. Als je een stevige tijd nodig hebt, zing dan het refrein van '8220Escape'8221 door, dat is waarschijnlijk lang genoeg. Maar jaag het tempo niet op, laat het gewoon stromen. Giet in iets groots en tropisch, ik vond deze leuke Flamingo-glazen, maar alles werkt en eerlijk gezegd, de batch die ik na deze maakte, ging allemaal in solo-kopjes, ja de mooie soort. Als het eenmaal in de beker zit, garneer met een ananaswig, een kers, een papieren paraplu, wat dan ook handig is en doe er een rietje in. Rasp er ook een beetje nootmuskaat bovenop, het is mooi en ruikt heerlijk, het maakt het drankje echt beter.

Die nootmuskaat inademen terwijl je die romige goedheid opzuigt, is niet de hemel, maar het is in de buurt. Ik bedoel, probeer je je dame te bedriegen om erachter te komen dat ze ook op jou uitstapte, en het uitlachte als een geweldige manier om opnieuw contact te maken in een bar genaamd O'Malley's good? Ik denk het niet, maar het is prima om onder een palmboom te zitten en te proberen te beslissen of het de moeite waard is om het water in te gaan om het zand aan je voeten te laten kleven. Ja, daar is het bijna perfect voor. Blijf veilig, blijf gehydrateerd en blijf gezond, mijn vrienden.


Pina Colada Snel Brood

Pina Colada Quick Bread – Vochtige mini broden met ananas, kokosroom voor een frisse Hawaïaanse smaak van de tropen in een snelle makkelijke portie brood. Decadent, sappig en heerlijk, je zult dit willen mixen en vaak maken als je van tropische smaak houdt.

Ik voel bijna de behoefte om me bij voorbaat te verontschuldigen voor mijn vele foto's. Dit snelle brood was zo leuk om te fotograferen en ik moest mezelf ervan weerhouden om te veel foto's toe te voegen omdat ik gewoon dol ben op foto's met kokos of ananas, maar als je de 2 bij elkaar optelt, wordt het nog beter.

Maar naast het mooie uiterlijk, smaakt dit brood ook geweldig! Je zult denken dat je op het zand in Hawaï zit als je je ogen sluit en een hap neemt. Zo lekker, dat ik het moeilijk vond om niet meerdere smaaktesten te ondergaan. Ik vond het echter oké, want ik heb hard gewerkt om deze heerlijke mini-broden te maken en te fotograferen.

Voel je vrij om de stap van de toegevoegde geroosterde kokosnoot over te slaan, maar het geeft het echt extra textuur, smaak en schoonheid. Maar als je weinig tijd hebt, is dat zeker niet nodig. Maar ik kon mezelf niet helpen.

En raad eens wat piept? Ik herinnerde me eigenlijk dat er geroosterde kokosnoot in de oven zat en zie, ik heb het niet verbrand zoals ik normaal doe.

Het gaat meestal zo: kokos in de oven doen, je werk doen, opruimen, toonbanken opruimen. Ruik iets. Vraag me af wat het is. Naar beneden rennen. Wissel wasgoed. Terugkomen. Snuiven. Naar voren knallen. Je hebt de kokosnoot weer verbrand.

Maar deze keer was alles goed met mijn hersenen en ik hoefde maar één partij geroosterde kokosnoot te maken om van één partij geroosterde kokosnoot te genieten. Dat heet “worth it.”

Er zijn andere gelegenheden geweest dat ik 3 keer geroosterde kokosnoot heb gemaakt om er één keer van te genieten. Dat is wat ik noem, 'niet de moeite waard'. Laten we hopen dat het voor altijd zo blijft.

Ga naar de winkel of Amazon om wat geplette ananas en kokosroom te pakken. Dit brood is onverslaanbaar en het is gemakkelijk om 2 minibroden voor jou en 2 voor een vriend of buurman te delen.

Veel plezier en ik kan niet wachten om te horen hoeveel je van het snelle pina colada-brood houdt.

Tot we elkaar weer ontmoeten en weer eten,

VOLG MEE: Verzamel voor Brood

Zorg ervoor dat je je aanmeldt voor onze e-mails, zodat je de nieuwste recepten niet mist! ⇒ Meld je hier aan. ⇐

Dit bericht bevat gelieerde links waarvan we een klein deel krijgen om deze blog te ondersteunen.