be.acetonemagazine.org
Nieuwe recepten

Kaas recept voor kiprolletjes

Kaas recept voor kiprolletjesWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.


 • Recepten
 • Ingrediënten
 • Vlees en gevogelte
 • Gevogelte
 • Kip
 • Populaire kip
 • Makkelijke kip
 • Snelle kip

Een fantastische manier om restjes kip te verwerken. Serveer eventueel met aardappelpuree.

70 mensen hebben dit gemaakt

IngrediëntenPorties: 4

 • 1 1/3 (250 g) blikken gekoeld croissantdeeg
 • 4 plakjes smeltkaas, zoals Kraft singles, gehalveerd
 • 560 g gekookte kippenborstfilets zonder vel, versnipperd
 • 1 (295g) blik gecondenseerde kippensoep
 • 250 ml melk
 • 120 g geraspte cheddar kaas

MethodeVoorbereiding:15min ›Koken:15min ›Klaar over:30min

 1. Verwarm de oven voor op 190 C / Gasstand 5. Vet een ovenschaal van 20x30cm of vergelijkbaar formaat in.
 2. Rol het deeg uit; verdelen in 8 driehoeken. Leg op het brede uiteinde van de driehoek een stuk kaas en 70 g kip. Rol het deeg op en plak de randen dicht. Plaats in voorbereide schaal.
 3. Meng in een kleine kom de soep, melk en Cheddar-kaas; giet over de gevulde broodjes.
 4. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 12 tot 15 minuten of tot ze goudbruin zijn.

Croissant deeg

Te vinden in de gekoelde afdeling van Sainsbury's.

Recent bekeken

Recensies & beoordelingenGemiddelde globale beoordeling:(73)

Recensies in het Engels (51)

door NJSS2000

Yum Yum! Ik ben zo blij dat ik de recensies heb gelezen voordat ik dit maakte. Ik maakte de kiprolletjes en deed niet de moeite om ze te sluiten, besprenkelde ze met een deel van de cheddarkaas en bakte ze. Terwijl ze aan het bakken waren, verwarmde ik de soep en melk en de rest van de kaas en schepte het op de kiprolletjes vlak voordat we gingen eten. We hebben genoten van dit recept en ik ga dit zeker vaker maken. Heel erg bedankt Amy!-16 maart 2003

door MaddiesMom

Na het lezen van recensies van anderen, veranderde ik hoe dit werd gebakken. Ik vul de halve maanbroodjes en bak 20-25 minuten. Tijdens het bakken maak ik de saus in een pan en giet deze over de "chicken pockets" (zoals wij dat noemen) nadat ze gebakken zijn. Een van onze nieuwe favoriete diners! Zo lekker!-02 dec 2010

door DONNALYNN2

Dit recept duurde bijna 3 keer zo lang om te koken als werd vermeld. De crème van kippensoep die over de kiprolletjes werd gegoten, maakte het erg moeilijk om de broodjes gaar te krijgen zonder deegachtig te zijn. Ik moest bijna 45 minuten koken voordat de broodjes bijna klaar waren. Het smaakte goed, maar ik denk dat ik de volgende keer de soep weglaat en de kiprolletjes zelf ga koken...-14 mrt 2002


Dit eenvoudige recept is een geweldig idee om restjes kip op te maken en in slechts 20 minuten een heerlijke maaltijd voor het hele gezin te maken.

In de eerste plaats ben ik gewoon dol op dit soort recepten. Meng een paar eenvoudige ingrediënten, schuif in de oven en het lekkere diner is klaar. Deze Cheesy Chicken Crescent Dinner Rolls zijn zelfs beter en gemakkelijker dan welke ovenschotel dan ook die ik graag maak voor het avondeten op een doordeweekse avond.

Als je een tube halvemaanbroodjes en kipresten in je koelkast hebt staan, kun je in minder dan een half uur een complete maaltijd bereiden.

Om de vulling voor deze Cheesy Chicken Crescent Dinner Rolls te maken, heb ik geraspte kipfilets, geraspte mozzarella en cheddar kaas gemengd. Ik gebruikte zachte roomkaas om alle ingrediënten aan elkaar te binden en de vulling romig en super cheesy te maken.

Om de vulling echt smaakvol te maken heb ik wat knoflookpoeder toegevoegd omdat knoflook perfect samenging met Parmezaanse kip. Over Parmezaanse kaas gesproken, er is veel Parmezaanse kaas over elke rol gestrooid. Eerst heb ik elke rol ingesmeerd met gesmolten boter en vervolgens bestrooid met geraspte Parmezaanse kaas en droge Italiaanse kruiden. Als resultaat kreeg ik deze heerlijke Cheesy Chicken Crescent Dinner Rolls.


Cheesy Crescent Chicken Bak

Cheesy Crescent Chicken Bake is een heerlijk doordeweeks diner. Halvemaanrolletjes zijn gevuld met kip, broccoli en kaas. Dat is op zich al heerlijk, maar dit recept biedt meer. De halvemaanbroodjes worden opnieuw gebakken in een romige saus waarvan je "Mmmm" zegt. Dit leuke diner is gemakkelijk te maken en zal zich onderscheiden van andere recepten voor kipstoofschotels. Gebruik rotisserie-kip of overgebleven gebakken kipfilet die je de avond ervoor hebt gemaakt. Als je op zoek bent naar comfortvoedsel, zal dit recept dat verlangen stillen.

Kookmethode Braadpan, Oven

Formaat kookvat 9 x 13 inch ovenschaal

Gratis recepten, weggeefacties, exclusieve partneraanbiedingen en meer rechtstreeks in je inbox!
Dankjewel voor het aanmelden!
We kunnen u niet aanmelden - probeer het opnieuw.

Tags / Gerelateerde onderwerpen

Uw recent bekeken recepten

Afbeeldingen van andere koks

Bedankt voor je reactie. Vergeet niet te delen!

Ongepaste opmerking melden

Weet u zeker dat u deze opmerking wilt melden? Het wordt gemarkeerd zodat onze moderators actie kunnen ondernemen.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om de inhoud van onze site te verbeteren.

Recept van de dag

Zoete en Hartige Kipvideocamera

Dit Sweet and Savory Chicken-recept is het perfecte diner voor als je niet helemaal kunt beslissen wat voor soort kip je wilt.&hellip Meer lezen Lees verder: "Sweet and Savory Chickenvideocamera"

Wat is heet

Mijn Receptendoos (0) Bekijk »

Iets dat de moeite waard is om te bewaren?

Verbind je met ons


Onze nieuwste recepten en artikelen

Gratis e-kookboeken

Prime Publishing Food Group

© Copyright 2021 Prime Publishing, LLC. Alle rechten voorbehouden.

Log in op uw account

Meld u aan met een van uw sociale accounts
Log in met e-mail en wachtwoord

Registreer nu!

Uw wachtwoord vergeten?

Afbeeldingen van andere koks

Deel uw afbeeldingen

Help anderen door afbeeldingen toe te voegen aan dit recept. Het is makkelijk! Klik hier om te starten

Log in op uw account om nieuwe afbeeldingen toe te voegen.

Er zijn momenteel geen afbeeldingen van andere koks.

Algemene voorwaarden

U moet deze Overeenkomst aangaan als u digitale afbeeldingen of andere inhoud wilt indienen bij Prime Publishing via: Afbeeldingen van klanten delen (de dienst"). Zoals gebruikt in deze Overeenkomst, betekent "wij" of "Prime Publishing" Prime Publishing, LLC. en "u" betekent de persoon of entiteit die materiaal indient bij Prime Publishing. Elke persoon of entiteit die de Service wil gebruiken, moet de voorwaarden van deze Overeenkomst ongewijzigd accepteren. DOOR OP DE KNOP ALGEMENE VOORWAARDEN ACCEPTEREN TE KLIKKEN, GAAT U ERMEE AKKOORD GEBONDEN TE ZIJN AAN ALLE VOORWAARDEN VAN DEZE OVEREENKOMST EN ALLE SPECIFICATIES EN RICHTLIJNEN DIE DOOR VERWIJZING ZIJN OPGENOMEN.

1) Geschiktheid. U mag alleen Materialen indienen bij de Service waarvoor u alle intellectuele eigendomsrechten bezit. Met andere woorden, als u een digitale afbeelding bij ons indient, moet u alle rechten op een dergelijke afbeelding bezitten of moet u de toestemming hebben van de persoon die deze rechten bezit. De Dienst is beperkt tot partijen die rechtmatig contracten kunnen aangaan en sluiten onder toepasselijk recht. Minderjarigen mogen geen Materialen indienen bij de Service. Verder mag u geen persoonlijk identificeerbare informatie verstrekken over kinderen jonger dan 13 jaar.

2) definities. Zoals gebruikt in deze Overeenkomst, betekent (a) "Gelieerde ondernemingen" elke entiteit die wordt beheerd door, onder controle staat van of onder gezamenlijke controle staat met Prime Publishing, (b) "Materialen" betekent alle inhoud die u indient bij Prime Publishing, inclusief alle foto's, illustraties, afbeeldingen en tekst, en (c) "Media" betekent elk middel om informatie over te brengen, nu bekend of later bedacht.

3) Licentieverlening voor materialen. U verleent hierbij aan Prime Publishing en haar gelieerde ondernemingen een wereldwijd, niet-exclusief, royaltyvrij, eeuwigdurend recht en licentie om (a) de Materialen, geheel of gedeeltelijk, op enigerlei wijze te reproduceren, distribueren, verzenden, openbaar uit te voeren en openbaar weer te geven Media, (b) wijzigen, aanpassen, vertalen en afgeleide werken maken van de Materialen, geheel of gedeeltelijk, op enigerlei wijze en Media, en (c) de voorgaande rechten, geheel of gedeeltelijk, in sublicentie geven aan een derde partij, met of zonder vergoeding.

4) Verwijdering van materialen. Als u besluit dat u uw Materialen van de Service wilt verwijderen, kunt u Prime Publishing hiervan schriftelijk op de hoogte stellen door ofwel de afbeelding te verwijderen via de Prime Publishing-interface of door contact op te nemen met de Prime Publishing-klantenservice, en Prime Publishing zal dergelijke Materialen van de Service verwijderen binnen een redelijke termijn.

5) Licentie voor naam, handelsmerken en gelijkenissen. Hierbij verleent u Prime Publishing, haar gelieerde ondernemingen en sublicentiehouders een niet-exclusieve, wereldwijde, royaltyvrije licentie voor het gebruik van alle handelsmerken, handelsnamen en de namen en gelijkenissen van personen die in de Materialen voorkomen. U verleent Prime Publishing, haar gelieerde ondernemingen en sublicentiehouders het recht om de naam die u indient in verband met de materialen te gebruiken.

6) Specificaties en richtlijnen. U stemt ermee in om Materialen aan ons te verstrekken in overeenstemming met alle richtlijnen voor het gebruik van de Service die op de Prime Publishing-website zijn geplaatst of waarvan u anderszins op de hoogte bent ("Richtlijnen"), aangezien deze Richtlijnen in de toekomst kunnen worden gewijzigd.

7) Verklaringen, garanties en vrijwaringen. U verklaart en garandeert aan Prime Publishing en haar gelieerde ondernemingen dat (a) u het recht, de macht en de autoriteit hebt die nodig zijn om deze Overeenkomst aan te gaan, uw verplichtingen hieronder volledig na te komen en de licenties te verlenen die zijn uiteengezet in Paragraaf 3 en 5 hierboven , (b) u volledig zult voldoen aan alle voorwaarden van deze Overeenkomst, (c) de Materialen die door u zijn ingediend bij Prime Publishing, en de uitoefening van hun rechten hieronder door Prime Publishing en haar gelieerde ondernemingen, niet schenden, verduisteren of schenden enig intellectueel eigendomsrecht, inclusief maar niet beperkt tot handelsmerkrechten, auteursrechten, morele rechten en publiciteitsrechten van derden, (d) u ​​beschikt over alle rechten die nodig zijn voor de reproductie, distributie, verzending, openbare uitvoering, openbare vertoning en andere exploitatie van de materialen door Prime Publishing en haar gelieerde ondernemingen zoals hieronder toegestaan, (e) de materialen zijn niet pornografisch, obsceen, lasterlijk, lasterlijk, onrechtmatig of anderszins onwettig, en (f) alle door u ingediende feitelijke verklaringen zijn juist en niet misleidend. U stemt ermee in om Prime Publishing en haar gelieerde ondernemingen schadeloos te stellen, te verdedigen en te vrijwaren van alle claims, aansprakelijkheden, schade en uitgaven (inclusief, maar niet beperkt tot redelijke advocatenhonoraria en onkosten) die voortvloeien uit uw schending van enige verklaring of garantie uiteengezet in deze paragraaf.

8) Beperkingen. U stemt ermee in dat u geen materiaal zult indienen dat onwettig, pornografisch, lasterlijk, lasterlijk, onrechtmatig, obsceen of raciaal, etnisch of anderszins aanstootgevend is, of dat anderszins de algemene normen van de Prime Publishing-gemeenschap schendt. We behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om naar eigen goeddunken Materialen die naar onze mening in strijd zijn met deze Overeenkomst, toepasselijke wetten of onze gemeenschapsnormen, te verwijderen of niet beschikbaar te stellen. U stemt ermee in dat u geen Materialen naar ons of onze gelieerde ondernemingen zult uploaden, posten, e-mailen of anderszins verzenden die softwarevirussen of andere computercodes, bestanden of programma's bevatten die zijn ontworpen om de functionaliteit van computersoftware te onderbreken, te vernietigen of te beperken. hardware of telecommunicatieapparatuur.

9) Geen verplichting. Hoewel we het recht hebben om uw Materialen op te nemen in de Service of in Media, zijn we niet verplicht om dit te doen. We kunnen, naar eigen goeddunken en om welke reden dan ook, de Materialen op elk moment weigeren of uit onze Service verwijderen.

10) Wijzigingen in overeenkomst. We behouden ons het recht voor om de voorwaarden van deze Overeenkomst of enige Specificaties of Richtlijnen die van toepassing zijn op de Service op elk moment naar eigen goeddunken te wijzigen. Alle wijzigingen worden van kracht na publicatie op de Service. Voor alle wijzigingen aan deze Overeenkomst, met uitzondering van Specificaties en Richtlijnen, zullen we echter gedurende dertig (30) dagen een kennisgeving van wijziging plaatsen. U bent verantwoordelijk voor het controleren van de kennisgeving en eventuele toepasselijke wijzigingen. UW VOORTDURENDE GEBRUIK VAN DEZE DIENST NA HET PLAATSEN VAN EVENTUELE WIJZIGINGEN ZAL UW AANVAARDING VAN DERGELIJKE WIJZIGINGEN VORMEN.

11) Intellectuele eigendom van Prime Publishing. Zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming mag u ons intellectueel eigendom, inclusief maar niet beperkt tot onze handelsmerken, handelsnamen, handelsstijl of auteursrechtelijk beschermd materiaal, op geen enkele manier gebruiken.

12) communicatie. Prime Publishing en haar gelieerde ondernemingen kunnen met u communiceren in verband met de service, elektronisch en in andere media, en u stemt in met dergelijke communicatie, ongeacht eventuele "voorkeuren voor klantcommunicatie" (of vergelijkbare voorkeuren of verzoeken) die u mogelijk hebt aangegeven op de websites van Prime Publishing of haar gelieerde ondernemingen of op enige andere manier.

13) Vrijstelling. PRIME PUBLISHING EN HAAR GELIEERDE ONDERNEMINGEN ZIJN NIET AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE INDIRECTE, INCIDENTELE OF GEVOLGSCHADE (INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT DERGELIJKE SCHADE DIE VOORTVLOEIT UIT CONTRACT-, GARANTIE- OF NALATIGHEID OF STRIKTE AANSPRAKELIJKHEID MET DEZE AANSPRAKELIJKHEID ZELFS ALS WIJ OP DE HOOGTE ZIJN GEBRACHT VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE.

14) Vrijwaring. PRIME PUBLISHING BIEDT DE SERVICE "AS IS" ZONDER ENIGE GARANTIE.

15) Diversen. Op deze Overeenkomst zijn de wetten van de Verenigde Staten van Amerika en de staat Washington van toepassing, zonder verwijzing naar de regels die van toepassing zijn op de keuze van wetten. Elke actie met betrekking tot deze Overeenkomst moet worden voorgelegd aan de federale of staatsrechtbanken in Seattle, Washington, en u stemt onherroepelijk in met de jurisdictie van dergelijke rechtbanken. U mag deze Overeenkomst niet van rechtswege of anderszins overdragen zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Met inachtneming van die beperking is deze Overeenkomst bindend voor, geldig voor en afdwingbaar tegen de partijen en hun respectieve opvolgers en toegestane rechtverkrijgenden. Ons verzuim om uw strikte uitvoering van een bepaling van deze Overeenkomst af te dwingen, vormt geen verklaring van afstand van ons recht om een ​​dergelijke bepaling of enige andere bepaling van deze Overeenkomst later af te dwingen. De Specificaties en Richtlijnen (inclusief alle toekomstige wijzigingen) zijn door middel van verwijzing in deze Overeenkomst opgenomen. Deze overeenkomst is een aanvulling op, en vervangt of wijzigt niet, de gebruiksvoorwaarden van de websites van Prime Publishing en haar gelieerde ondernemingen.

Uw eigen afbeeldingen delen

Jij! Iedereen die een geregistreerde en ingelogde gebruiker is.

Deel afbeeldingen die andere bezoekers kunnen helpen. Bijvoorbeeld:

 • Afbeeldingen die de kenmerken van een artikel benadrukken ("Hier zijn de bedieningselementen op deze muziekspeler", "Zie de sluiting voor deze ketting", "Kijk naar de doos waarin deze is geleverd")
 • Afbeeldingen van iemand die een product gebruikt ("Hier draag ik deze sjaal", "Installeer de inktcartridge hier")
 • Afbeeldingen gerelateerd aan een onderwerp ("Mijn hond Skipper", "Een geweldige outfit", "Onze familie in Yellowstone", "Hoe een stoel te lijmen met een kastklem")
 • Afbeeldingen die laten zien hoe een product presteert ("Ik heb deze foto gemaakt met deze camera", "Dit shirt is gekrompen in de was", "Het zaagblad na 100 sneden")
 • Afbeeldingen die een idee geven van de grootte van het product ("Deze koelkast is eigenlijk 1,80 meter lang", "Een mobiele telefoon ter grootte van een creditcard")

Voeg bijschriften voor uw afbeeldingen toe. Hoewel ze niet vereist zijn, bieden ze context voor uw afbeeldingen. Bovendien kunt u de functie Afbeeldingsnotities gebruiken om een ​​of meer interessante gebieden in uw afbeelding te markeren. Iedereen zal je notities zien als ze over je afbeelding rollen.

Wat mag ik niet delen?

Gedraag je alsof je te gast bent op het etentje van een vriend: behandel de Prime Publishing-community met respect. Niet delen:

 • Profane, obscene of hatelijke afbeeldingen, of afbeeldingen met naaktheid
 • Afbeeldingen waarop u niet de intellectuele eigendomsrechten bezit
 • Afbeeldingen met telefoonnummers, e-mailadressen of URL's. U kunt een afbeelding van een watermerk voorzien met copyrightinformatie.
 • Afbeeldingen met beschikbaarheid, prijs of alternatieve bestel-/verzendinformatie
 • Afbeeldingen met externe websites, wedstrijden of andere verzoeken
 • Alle persoonlijke informatie over kinderen jonger dan 13 jaar
 • Afbeeldingen met kentekenplaten van auto's die prominent en gemakkelijk te lezen zijn (foto's met kentekenplaten die zijn vervaagd of die anderszins niet kunnen worden gelezen, zijn acceptabel).

Dezelfde richtlijnen zijn van toepassing op uw bijschriften en notities.

Welke beeldformaten en formaten worden ondersteund?

We ondersteunen JPEG-, GIF- en PNG-afbeeldingen. Bestanden mogen niet groter zijn dan 1 MB. Zowel de afbeeldingshoogte als de afbeeldingsbreedte moet tussen 60 en 3500 pixels zijn.

Kan ik in plaats van een afbeelding te uploaden ook gewoon een link naar een afbeelding invoeren?

Nee, alle afbeeldingen moeten worden geüpload naar Prime Publishing. Dit zorgt ervoor dat uw afbeelding altijd beschikbaar is.

Hoe lang duurt het om een ​​afbeelding te uploaden?

De tijd varieert afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding en de grootte van het afbeeldingsbestand. Voor een afbeelding van 400 KB moet je bijvoorbeeld 2 tot 4 minuten verwachten voor een 56 KB-modem en minder dan 1 minuut voor een DSL- of kabelmodem.

Waar zal mijn afbeelding verschijnen?

Over het algemeen verschijnt uw afbeelding waar u deze heeft geüpload: in de afbeeldingsgalerij van het artikel.

Wie is de eigenaar van de afbeeldingen die ik upload?

De eigenaar van de afbeelding blijft eigenaar van de afbeelding. Door uw afbeelding naar Prime Publishing te uploaden, wordt het eigendom niet overgedragen.


Cheesy Chicken Crescent Bak

zout & peper naar smaak


Routebeschrijving
Verwarm de oven voor op 375 graden F. Spuit een ovenschaal van 9'21513 in met een antiaanbakspray.


Meng in een grote kom kip, broccoli en 1 kopje cheddarkaas. Scheid de halve maanrollen één voor één, plaats een halve maan op een vlakke ondergrond en voeg een grote, opgehoopte schep kipmix toe en rol op, dicht (knijp) eventuele openingen. Herhaal met de overige rollen. Er blijft een restje kip over, dat wordt later toegevoegd. Leg de broodjes in een ovenschaal en bak ze 10 minuten. Zie foto's hieronder.


Terwijl de halve maantjes 10 minuten bakken, verwarm je in een middelgrote sauspan soep, melk, zure room en 1 kop cheddar op middelhoog vuur, roer tot de kaas is gesmolten. Houd warm op laag.

Haal na 10 minuten bakken de halve maantjes uit de oven, giet het resterende kipmengsel over de broodjes, bedek met saus en bak nog eens 20 minuten. Verwijder en serveer warm. Genieten van.


Eenvoudig recept: lekkere crackers met kip

Crack Kip Roll Ups. Geen puedo esperar para hacer esto de nuevo. ¡Son super fáciles de hacer y saben. Dit Kip Recept is vol van smaak, gevuld met pesto, tomaten en kaas en gebakken tot het mals is.

Bacon Cheedar Ranch Pinwheels | Pinwheels, achterklepvoedsel, taco's en burrito's (Jerry Manning) Hartig en boordevol smaak - je zult er elke dag naar hunkeren! Buffalo Chicken Roll-Ups: ik weet het niet zeker. Estos Roll-Ups de Crack Chicken sons súper fáciles de hacer.

Deze Crescent Chicken Roll Ups zijn echt een 'favoriet familierecept'34.

Buffalo chicken roll-ups zijn een pittig en leuk voorgerecht dat zo snel samen te kloppen is en veel minder rommelig is dan de klassieke buffalo wings.

CRACK CHICKEN ROLL UPS - Gezond leven en levensstijl

Crackers Roll Ups | Kip naturel®

Miljoen Dollar Tortilla Roll Ups - ALLES VOOR VOEDSEL in 2019 | Roll-ups tortilla, voorgerecht.

Ik heb dat recept voor crack-kip genomen waar iedereen het over heeft en heb het aangepast. Crack Chicken Lasagna Rollups - Maak grapjes over de naam als je wilt, maar het is wat het is! Ze zitten vol met heerlijke geroosterde kip, pittige vleugelsaus en pittige blauwe kaas.

Serveer het voor het avondeten, of snijd elke rollup doormidden en serveer als aperitief. Fingerfood en pinwheel roll-ups zijn de klassieke gerechten om op een speeldag te eten. Slechts één HEEL belangrijke tip: ZORG ERVOOR dat je de lasagne rolt terwijl hij heet is, anders ZAL hij barsten.

Chicken Bacon Ranch Lasagna Roll Ups hebben alle smaken van klassieke lasagne met minder inspanning. Geen puedo esperar para hacer esto de nuevo. ¡Son super fáciles de hacer y saben. Crack Chicken Roll Ups - onze favoriete doordeweekse maaltijd !!

Easy Instant Pot's 174 Keto Crack Kip. Crack Chicken Lasagna Rollups - Maak grapjes over de naam als je wilt, maar het is wat het is! Monteer de roll-ups op een schoon oppervlak.

Perfect voor entertainment, deze kipkoteletten zijn gevuld met spinazie, zongedroogde tomaten, walnoten en net genoeg roomkaas om de vulling te bevatten. Maak een dubbele portie en vries de helft van de roll-ups in (afzonderlijk verpakt in plastic), ontdooi ze en bak ze Zoals je wilt. Begin met het plat leggen van een gekookte lasagne-noedel. Crack Chicken Pinwheels..cheesy chicken roll-ups hebben alles wat je nodig hebt voor een gezond, heerlijk diner, allemaal opgerold in een kip. broodkruimels met ½ cup kaasmelange.

Ik heb dat recept voor crack-kip genomen waar iedereen het over heeft en heb het aangepast. Snelkookpan Crack Chicken Recept - Eenvoudig romig kippenrecept. Mijn favoriete manier om kippenborsten te koken (zoals geleerd door koningin Ina. Deze Buffalo Chicken Roll-Ups zijn een heerlijk aperitiefrecept met klassieke smaken waar iedereen dol op zal zijn!

Crack Chicken Roll-Ups - Kip, cheddarkaas, spek en ranchdressing gewikkeld in halve maanbroodjes en gegarneerd met melk en room van kippensoep. Romige hartige kiprolletjes met smaakbom zijn een legitieme maaltijd waar IEDEREEN in uw gezin dol op zal zijn. Geen puedo esperar para hacer esto de nuevo. ¡Son super fáciles de hacer y saben.

Deze kipschotel voor doordeweeks komt samen in ongeveer een uur en is mooi genoeg voor een geïmproviseerd etentje. Crescent roll-deeg wordt gevuld met een mengsel van kip en roomkaas, opgerold tot een klein kussen en tot in de perfectie gebakken. Deze hartige kiprolletjes met asperges en prosciutto zijn een cheesy en smaakvol Italiaans dinerrecept.

Ik heb dat recept voor crack-kip genomen waar iedereen het over heeft en heb het aangepast. Alfredo pasta ontmoet kip cordon bleu in dit romige gebakken recept. Na het vullen, rollen en binden van de kip bak je de roll-ups aan alle kanten bruin in boter.

Kies uit een poco van pollo en mezclalo met cheddar, tocino cocido en aderezo Como dije, me ENCANTA todo sobre estos Roll-Ups van Crack Chicken. Deze maaltijd wordt binnenkort een Deze maaltijd wordt binnenkort een familiefavoriet! Gezonde snelle tortilla roll-ups vol met gegrilde kip, avocado, kaas, tomaat en zure room.


In spek gewikkelde kip roll-ups Recept Opmerkingen

Ik ben dol op dit in spek gewikkelde kiprecept op meerdere niveaus.

Ohhhh, spek, jij met vet beladen varkensvleesproduct. Ik ben dol op je. Zoute bacon voegt een geweldige smaak toe aan anders saaie kip borsten en spekvet voegt smaak toe, terwijl het ook helpt om de kip vochtig te houden.

RECEPT OPMERKING: Ik gebruik dun gesneden spek bij het bereiden van het recept voor kiproll-ups. Dit komt omdat de korte kooktijd van de kippenbundels dik gesneden spek niet voldoende tijd geeft om te smelten en krokant te worden.

Omdat het zo goed smelt, ROOMKAAS is een van mijn favoriete dingen om toe te voegen aan recepten met gevulde kipfilet. Als je geen fan bent van met roomkaas gevulde kip, kun je elke soort zachte, smeltbare kaas gebruiken die je lekker vindt in de kiprolletjes. Provolone, boerenkaas of mozzarella zijn geweldige keuzes!

Gezonde ingrediënten

Op zichzelf is dit een snel en gemakkelijk koolhydraatarm dinerrecept. Maar als je geen koolhydraatarme levensstijl volgt, leg dan de vetrijke ingrediënten even opzij, want deze makkelijke kip roll-ups ook voeg wat goeds voor je toe gezondheid. Hoe komt dat, zegt u?

Kip is gezond en lekker, maar als je er niet om geeft, lees dan verder. Verderop in dit bericht staan ​​suggesties voor alternatieve eiwitten.

Boordevol ijzer en antioxidanten, het is een van de gezondste groenten die er zijn, vooral voor mij. Ik geef toe, ik heb nooit geleerd om de smaak van spinazie te waarderen en ervan te houden totdat ik de diagnose bloedarmoede kreeg. Ik haatte de smaak ervan, maar toen besloot een genie om het te bedekken met artisjokharten, bechamelsaus en heel veel oehoe, kleverige Parmezaanse kaas, in de vorm van spinazie-artisjokkendip. Toen dat eenmaal was gebeurd, wist ik dat er verlossende eigenschappen in zaten die niet langer over het hoofd konden worden gezien!

Eerlijk gezegd zit het allemaal in het kookproces. Er is niet veel onsmakelijker dan te gaar gekookte groenten, en spinazie is ZEER gemakkelijk te gaar te maken. Het duurt nauwelijks meer dan 2 minuten in een stoombad om er heerlijk uit te zien en te smaken. Vertrouw me hierin. Probeer mijn Steakhouse Style Creamed Spinazie-recept naast een rib-eye met mosterdpeperkorrels. U zult er geen spijt van krijgen!

OPMERKING OPMERKING:: Voor het gemak gebruikt dit in spek gewikkelde kiprecept bevroren spinazie. Plaats de bevroren spinazie gewoon in een vergiet om uit te lekken en knijp er dan zoveel mogelijk water uit. Ik wikkel het meestal in een paar vellen keukenpapier om overtollig vocht eruit te wringen. Als je liever verse spinazieblaadjes gebruikt, stoom ze dan eerst en knijp dan om het overtollige water te verwijderen.

Als je spinaziehaters in je familie hebt, smaken de kiprolletjes ook heerlijk gevuld met fijngesneden broccoli.

Kip Roll Ups Ingrediënten

Minimale ingrediënten, snelle kooktijd en deze low carb-maaltijd van 30 minuten is ook budgetvriendelijk. Kijk op coupons.com of uw zondagskrant en er zijn meestal coupons beschikbaar voor spek en roomkaas.

 • kipfilet zonder botten
 • spek 'Ik raad aan om dun gesneden spek te gebruiken in plaats van dik gesneden. De kooktijd voor dit recept is niet lang genoeg om dik gesneden spek krokant te krijgen. Als je echt dik gesneden wilt gebruiken, zou ik het gedeeltelijk in een koekenpan koken voordat je de kip ermee omwikkelt.
 • spinazie – Je kunt verse babyspinazie gebruiken, gehakte gewone spinazieblaadjes of ontdooide en uitgelekte diepvriesspinazie.
 • roomkaas – Ik gebruik lichte roomkaas om de calorieën en het vetgehalte laag te houden. Elke variëteit aan roomkaas kan worden gebruikt.

Cheesy Crescent Roll Kip

4 kipfilet zonder been
1 laurierblad
Zout en peper naar smaak
2 kopjes geraspte cheddarkaas
1 klein potje Cheez Whiz
1 blik champignonsoep
1/2 soepblik melk
3/4 kop bevroren erwten
1 (8oz.) pakket. halve maan rollen

Routebeschrijving

Pocheer kip met laurier en zout, tot het gaar is.

Koel, versnipper en meng met cheddarkaas.

Smelt in een aparte pot Cheez Whiz, soep en melk.

Vul elke halve maan met kippenmengsel.

Rol elke halve maan op, beginnend met het grote uiteinde.

Giet de helft van de Cheez Whiz op de bodem van de ingevette 13 x 9 pan.

Leg de gevulde halve maanrolletjes in de pan.

Giet de rest van het Cheez-mengsel erover.

Bak 20 tot 25 minuten op 375 tot de broodjes bruin zijn.

Vragen, opmerkingen en recensies

Maak je eigen kookboek

Bewaar (en verkoop zelfs) uw recepten. Geweldig voor groepen, fondsenwerving, boekvoorbeelden, bruidsgeschenken en meer. Maakt het perfecte sentimentele cadeau.


Simpele Kaasachtige Gebakken Kip Yum

 • 2 pond kippendijen of -borsten zonder been
 • 2 eetlepels olijfolie
 • 1 theelepel knoflookpoeder
 • 1 theelepel zeezout
 • 1 kop geraspte kaas (cheddar of Colby jack aanbevolen)
 1. Leg de kip in een ovenschaal.
 2. Sprenkel olijfolie over de kip en bestrooi met knoflookpoeder en zout.
 3. Bak, onbedekt, in een oven van 350 graden gedurende 20 minuten.
 4. Strooi kaas over de kip en bak nog 10 minuten of tot de kaas is gesmolten.


Staat u mij toe nogmaals een woord te zeggen voor het gebruik van kip zonder been dijen in plaats van kip zonder been borsten. De dijen bevatten meer vet, waardoor ze altijd sappiger en smaakvoller zijn. Ik heb gemerkt dat de prijs voor dijen ongeveer hetzelfde is, zo niet beter dan wat ik heb gevonden voor borsten. Ik geniet ook van het feit dat ik nog steeds een natuurlijk merk kip vind dat is afgeprijsd voor snelle verkoop in de winkel. Ik weet dat het niet het beste van het beste is als het op kip aankomt, maar het is in ieder geval beter dan het slechtste. (Je houdt van mijn logica, daar?) Ik pak alle gemarkeerde pakketten die ik vind, vaak krijg ik pakketten van 2 pond voor ongeveer $ 3,00, en bevries ze voor wanneer ik ze nodig heb. Wat een enorme besparing!

Heb je genoten van al het nieuwe? Simpele Recepten heb ik hier de laatste tijd gedeeld? Ze zullen blijven komen, want ik ben op dreef en dit is leuk! Hier is de lijst van wat ik tot nu toe heb gedeeld:


Cheesy Southwest Chicken Lasagna Rolls Recept

Cheesy Southwest Chicken Lasagna Rolls Recept - Een leuke lasagne-variaties met een enorme Tex-Mex-smaak en tonnen kaassaus!

Bron: aspicyperspective.com

Wij zijn gek op deze Cheesy Southwest Chicken Lasagna Rolls, en wij denken dat jij dat ook zult zijn!

Het is koud buiten. De wereld ziet er onvruchtbaar uit. We snakken naar de lente. En de meesten van ons zijn ondraaglijk gek en maken onze geliefden gek.

Zolang je binnen zit, maak er dan het beste van. Dit is het moment om het diner wat pit te geven en te spelen met smaakcombinaties!

Een beetje opwinding op de eettafel, in het holst van de winter, is alles wat nodig is om uw gezin te laten glimlachen.

De Cheesy Southwest Chicken Lasagna Rolls van vandaag is een pittig recept in mash-upstijl. Ik combineer lasagne-noedels met een levendige Tex-Mex-smaak en zijdezachte kaassaus.

Deze feestelijke combinatie is gedurfd, geruststellend en gemakkelijk om van te houden. Het is bekend dat mijn familie ruzie maakt over wie de volgende dag de overgebleven Cheesy Southwest Chicken Lasagna Rolls voor de lunch mag meenemen.


Cheesy Chicken Veggie Rollups

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Lees mijn openbaarmakingsbeleid.

Deze Cheesy Chicken Veggie Rollups zijn supergemakkelijk te maken en nemen van begin tot eind 25 minuten in beslag. Ze zijn een hit bij zowel volwassenen als kinderen en zijn een geweldige lunch, snack of perfect voor een aperitief.

Dit bericht wordt u aangeboden door Flatout! Hoewel ik voor mijn tijd ben gecompenseerd, zijn alle meningen 100% van mezelf.

De lente is officieel nog maar een paar dagen verwijderd en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn gezien het weer dat we hier de afgelopen weken hebben gehad. Het begint nu eindelijk als lente te voelen buiten en ik ben extatisch! Lente betekent ook dat het tijd is om een ​​beetje op te fleuren, want weet je, de zomer komt na de lente en dat geldt ook voor de korte broeken. Maar ik ben niet iemand die een dieet volgt of mijn favoriete voedsel opgeeft, dus dit is mijn manier om balans te vinden.

Deze roll-ups hebben alles waar ik van hou. We hebben het over kip, we hebben het over groenten zoals in veel groene en rode pepers en wat jalapenopepers voor een beetje pit, en laten we de kaas niet vergeten.

Flatout flatbreads zijn geweldig voor deze roll-ups, ze zijn veel kneedbaarder dan een tortilla en ze zullen je niet breken. Je kunt alle Flatout flatbreads gebruiken die je kunt vinden, gewoon, licht of meergranen met vlas, en ze hebben veel meer keuzes voor je.

Ik gebruikte kipfilet uit een winkel die geroosterde kip kocht, maar je kunt het vlees helemaal overslaan als je voor een vegetarische versie wilt gaan, of je kunt in plaats daarvan een beetje spek gebruiken, want spek en kaas is liefde.

Je kunt ook verschillende groenten gebruiken of wat meer toevoegen, zoals wat spinazie, of maïs zou geweldig zijn. De lucht is de limiet. Het mooie van deze roll-ups is echter dat je ze niet hoeft te bakken, ik heb ervoor gekozen om ze te bakken omdat ik dol ben op gesmolten kaas, dus als je een hap neemt, smelt alles gewoon in je mond, het is mooi, geloof me. Maar je kunt ze ook ongebakken serveren, ze smaken net zo lekker en zijn perfect als lunch, tussendoortje of aperitief.

Dan is er nog die pesto-dip die waanzinnig lekker is, want je hebt altijd een dip met roll-ups nodig, plus hij is vers, huisgemaakt en zo lekker. Het enige dat u hoeft te doen, is een rollup nemen, deze indikken en opeten.

Als jullie van dit recept houden en het vooral zelf maken, laat het ons dan weten. Maak een foto en tag hem #jocooks op Instagram zodat we hem kunnen zien. Ik vind het altijd leuk om te zien wat jullie bedenken!